Головна » Entries archive

Ліцей "Європейський" взяв активну участь у Фуд челенджі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», у якому наші ліцеїсти протягом 4 тижнів виконували різноманітні завдання: готували з батьками здорову їжу, проводили відкриті уроки, квести, знімали сценки, складали вірші.

Views: 132 | Added by: katerynamatulka8166 | Date: 29.07.2021

Ліцейна команда виграла мінігрант від Міжнародного проєкту «SIMSCHOOL – симуляційні ігри для вивчення прав людини», що реалізовують ГО «ЕдКемп Україна» з німецькою громадською організацією «CRISP – Crisis Simulation for Peace e.V.» (CRISP - Conflict Simulation) у партнерстві з European Union in Ukraine.
Завдання проєкту: 
✅ Підвищити увагу до прав людини у громадах.
✅ Сприяти розвитку правової грамотності в Україні. 
✅ Формувати вміння учнівства та молоді з аналізу стану дотримання прав людини.
✅ Підвищувати рівень соціальної згуртованості задля підтримки вразливих груп суспільства.
Проєкт буде реалізуватися у вересні 2021 в ліцеї "Європейський".

Views: 189 | Added by: katerynamatulka8166 | Date: 29.07.2021

До Дня безпечного Інтернету у ліцеї «Європейський» Львівської міської ради відбулися зустрічі із старшим лейтенантом, ад'юнкт кафедри інформаційних технологій та телекомунікаційних систем Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Кордуновою Юлією Сергіївною та представником ювенальної поліції Захлюпаною Аліною Василівною, які обговорювали з дітьми безпеку в Інтернеті та кібербулінг.

Також на уроках інформатики проведено обговорення, інтерактивні вікторини, тести та різноманітні вправи до Дня безпечного Інтернету.

 

    

Views: 156 | Added by: katerynamatulka8166 | Date: 10.02.2021

28 січня в 8-А класі було проведено відкритий урок з фізики на тему "Енергозбереження - не економія, а розумне споживання!", де учні в ігровій формі говорили про енергозбереження. Усі учні взяли активну участь.

     

   

Views: 185 | Added by: katerynamatulka8166 | Date: 28.01.2021

« 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 »