Головна » 2015 » November » 05

15 жовтня 2015 року для підтримки проекту Благодійного фонду «Сильні духом» та сприяння проведенню благодійної акції «Назустріч Мрії» з метою збору коштів для ремонту приміщення та підтримки роботи дитячого реабілітаційного центру для онкохворих дітей та дітей постраждалих внаслідок бойових дій у зоні АТО у НВК «Школа-ліцей «Європейський» було проведено благодійну виставку-ярмарок. Зібрані кошти перераховано на рахунок МБФ «Сильні духом».




Views: 369 | Added by: sadmin | Date: 05.11.2015 | Comments (0)

15 жовтня 2015 року з нагоди Дня захисника України у НВК «Школа-ліцей «Європейський» була організована зустріч школярів з учасниками бойових дій: Шамрай Володимиром, Маланичем Іваном та Маланичем Миколою, бійцями В4/В3720 80-ВДВ.
         Воїни зазначили, що у зоні АТО і надалі ведуться активні бойові дії і висловили свої думки щодо подальшої перспективи розвитку подій. А також подякували волонтерам, дітям навчальних закладів, які підтримують діяльність української армії благодійними акціями.
         Шамрай Володимир, Маланич Іван та Маланич Микола подякували школярам НВК «Школа-ліцей «Європейський» за листи та подарунки підготовлені власноруч. Також військові наголосили, що на даний момент виховання патріота – основне завдання школи.


... Read more »

Views: 746 | Added by: sadmin | Date: 05.11.2015