Головна » 2021 » November » 16

Декламує ліцеїстка 4 класу Бохонко Єва

 

 

Декламує ліцеїстка 9 класу Гарбузова Руслана

Views: 108 | Added by: katerynamatulka8166 | Date: 16.11.2021

Міжнаро́дний день толера́нтності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили в 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхніх віросповідань, етносу або кольору шкіри, фізичних особливостей тощо.
Учні ліцею приєднались до свята.
Ліцеїсти молодших класів розглядали  толерантне ставлення  на прикладі українських народних казок. Малюки робили толерантні зауваження і приємні компліменти.   Подорожували " КРАЇНОЮ ТОЛЕРАНТНОСТІ", робили «КВІТКУ ТОЛЕРАНТНОСТІ», написали ряд висловлювань і переглянули мультфільми по темі. У середній та старшій школі дистанційно пройшов виховний захід «Толерантність та добро врятує світ». Учні переглянули соціальні відеоролики і декламували вірші. Учні 6-х класів писали творчі роботи. 3-A ДАРУВАВ СВОЇ СЕРЦЯ тим, хто потребує допомоги. Учні 7-А класу дискутували щ ... Read more »

Views: 103 | Added by: katerynamatulka8166 | Date: 16.11.2021

9 листопада День української мови та писемності!

У цей день вшановується пам'ять  Нестора Літописця, адже його вважають основоположником української писемності. Наші ліцеїсти сьогодні декламували вірші та підготували малюнки. 
Традиційно в цей день проводиться радіодиктант національної єдності, який також писали наші учні!!!

Views: 116 | Added by: sadmin | Date: 16.11.2021